Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 



Το Φεστιβάλ ΠαραΤυρό- Open art experience 2023 επιστρέφει στον Τυρό Αρκαδίας από τις 21 ως και 24 Ιουλίου. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει για ακόμα ένα καλοκαίρι το πολυμορφικό και συμμετοχικό Φεστιβάλ ΠΑΡΑΤΥΡΟ που τόσο έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους ντόπιους και επισκέπτες


Καλοκαιρινή ανάσα αναρρίχησης εν όψει του *Φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience 2023. Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) θα βρίσκονται στον Τυρό Αρκαδίας στην Πλατεία Αγίας Μαρίνας το τετραήμερο  των εκδηλώσεων του *Φεστιβάλ από 08:00 μ.μ έως 11:00 το βράδυ. Λειτουργούν στη φιλόξενη αγκαλιά της διοργανώσεις, με την ευγενική υποστήριξη των αναρριχητών του συλλόγου μας, για να στηρίξουν τους μικρούς από 3 ετών  φίλους και μεγάλους που θα θελήσουν να σκαρφαλώσουν με σχοινί από πάνω ''Top rope'' και να κατέβουν με τη μέθοδο κουβάς στον τεχνητό τοίχο Mr Melitzzanos Climbing Wall.


Σε μία προσπάθεια ανάπτυξη, διάδοση και προβολή της αναρρίχησης και τη γνωριμία με τον κόσμο της αναρρίχησης σε πίστα ανοιχτού χώρου. 

 

@ Ελεύθερη  συμμετοχή

 

•  Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία  Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο, που αποτελεί τον κορμό του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του.

facebook

Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου

Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας

Climbing Park Leonidio

Speleologists Climbers of Kynourias - S.O.K




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]