Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


Στον Τυρό Νότιας Κυνουρίας τον Ιούλιο του 2017 γεννιέται ένα φεστιβάλ συμμετοχικό, τέχνης και εξωστρέφειας. Πρωτεϊκό και πολυσήμαντο σαν τ΄ όνομά του, το «ΠαραΤυρό» φιλοδοξεί να καταστήσει την πανέμορφη συμπρωτεύουσα της Τσακωνιάς τόπο ζύμωσης και συναίρεσης της πλούσιας παράδοσης του τόπου με μια εξίσου πληθωρική γεύση σύγχρονων μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης. Η διοργάνωση κέρδισε το στοίχημα και αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο, συν-διαμορφώνοντας το πρόγραμμα του φεστιβάλ.


Οι πολυεπίπεδες πολιτιστικές δράσεις, που αγγίζουν το σύνολο των ηλικιών και των προτιμήσεων, περιλαμβάνουν συναυλίες, stand up comedy, προβολές ταινιών, dj set και πάρτυ, θεματικές ξεναγήσεις, επίδειξη ζωγραφικής γκράφιτι, ανοιχτά μαθήματα χορού και aqua yoga και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως έκθεση με τα περίτεχνα τσακώνικα υφαντά, παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και επίδειξη ναυτικών κόμπων από τους ντόπιους ψαράδες στο λιμάνι του Τυρού.


    Βραβευμένο πλέον στα Event Awards 2018 συνεχίζει στο χρόνο με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν συναυλίες, stand up comedy, μαθήματα κατάδυσης, μαθήματα εκμάθησης κανόε – καγιάκ, μαθήματα χορού και yoga, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικά σεμινάρια και περιπάτους. 


    Και φτάνουμε στο σήμερα, το Φεστιβάλ ΠαραΤυρό-Open art experience 2023 επιστρέφει με ένα τετραήμερο πολυεπίπεδης δράσης 21-24 Ιουλίου, όπου για πρώτη φορά παρουσιάζεται ο Mr Melitzzanos Climbing Wall στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Εδώ ο ειδικός Τοίχος Αναρρίχησης Μελιτzzάνος λειτουργεί στη φιλόξενη αγκαλιά της διοργάνωσης, με την ευγενική υποστήριξη των αναρριχητών του συλλόγου μας, για να στηρίξουν τους περί 300 υπέροχους μικρούς και μεγάλους σκαρφαλωτές. Τέσσερις καλοκαιρινές νύχτες με φεγγάρι και πολλά παιδικά χαμόγελα βρεθήκαμε μαζί με τους οικείους τους στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας Τυρού, γίναμε ομάδα που γνώρισαν το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης, δοκίμασαν τις αναρριχητικές τους ικανότητες και απόλαυσαν την εμπειρία της αναρρίχησης Top rope με σχοινί από πάνω, ενώ στη συνέχεια κατέβηκαν από το ρελέ με την μέθοδο "κουβάς". 


    @ Ευχαριστούμε όλους που βρέθηκαν κοντά μας 


•  Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία  Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο, που αποτελεί τον κορμό του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του.


 Από το 2013 χιλιάδες παιδιά έκαναν τα πρώτα τους αναρριχητικά βήματα στην πίστα αυτή //••• Melitzzanos Climbing Wall





 


 


 


 


 


 


 


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]