Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες το ενδιαφέρον σας μεγάλο για τον τραυματισμό του Ιάκωβου για τον λόγο αυτό νιώθουμε υποχρέωση ενημέρωσης


Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της χτεσινής ημέρας ο Ιάκωβος Μεταξωτός, ντόπιος αναρριχητής, σπηλαιολόγος, εθελοντής πυροσβέστης και συνοδός βουνού, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα καθώς μετέβαινε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Λεωνιδίου. Εκινείτο με την μοτοσικλέτα του στην πόλη του Λεωνιδίου, επί της οδού Αντ. Καρδάρα όταν συνέβη το ατύχημα. Η σύγκρουση με το ΙΧ αυτοκίνητο επέφερε την ανατροπή του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο. Έγινε η διακομιδή του στο Κ.Υ. Λεωνιδίου όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μετέβη στον τόπο του ατυχήματος για τις απαραίτητες διευκρινίσεις από τους άνδρες του Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας. Αργότερα μεταφέρθηκε με οίκους του στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για ευκρινέστερη ορθοπεδική εξέταση η οποία τον θέτει εκτός αποστολής 2023 από 18 έως 31 Ιανουαρίου. Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες χάραξης νέων αναρριχητικών διαδρομών στούς απόκρυμνους βράχους του Λεωνιδίου.             


Ο συγκεκριμένος αθλητής, εθελοντής και Μέλος του Σ.Ο Κυνουρίας από το 2011 βρίσκεται στο χώρο της αναρρίχησης από το 2013 λειτουργεί ως βασικό στέλεχος της Remy Team στο Λεωνίδιο μαζί με τον πατέρα του Γιάννη.


Για όσους δεν γνωρίζουν, οι αδελφοί Glaude και Yves Remy διάσημοι Ελβετοί αναρριχητές από το 2013 επισκέπτονται το Λεωνίδιο τρεις φορές το χρόνο, έχοντας τεράστια συμβολή στην δημιουργία, ανάπτυξη και διάδοση του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου.


Οι Remy θησαυρός μαζί με τους Μεταξωτούς και άλλους Ελβετούς σχοινοσύντροφους, επονομαζόμενοι Remy Team-Ομάδα Remy. Πρωτεργάτες και Δημιουργοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τις δεξιότητες και εμπειρίες τους με εθελοντική εργασίασε σε μία ανιδιοτελή σχέση. Χαράσσουν νέες αναρριχητικές διαδρομές και βάζουν την υπογραφή τους by Remy. Αναδεικνύουν μοναδικά αναρριχητικά πεδία αφού κάθε χάραξη μιας νέας διαδρομής αποτελεί ένα ελκυστικό πεδίο για κάθε αναρριχητή. Στο πλευρό τους βρίσκεται η Δημοτική Αρχή και ο Σύλλογός μας Σ.Ο.Κ. 

 

Καλή ανάρρωση Ιάκωβε και σύντομα κοντά μας 


Το παλιό αναλιτικό άρθρο μπορεί να διαβάσει κανείς online στο > Οι Νέες αναρριχητικές διαδρομές στο Λεωνίδιο από τους Claude και Υves Remy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]