Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


 

Το Σάββατο του Λαζάρου 08 Απριλίου 2023, 10:30 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα σας περιμένουμε να έρθετε να αναβιώσουμε κάποια από τα έθιμα της ημέρας αυτής που τείνουν να ξεχαστούν και να τα εντάξουμε στην ροή της ζωής του χωριού μας. 

Να μεταδώσουμε στους συγχωριανούς μας το εορταστικό πνεύμα της ημέρας, να τους υπενθυμίσουμε τη μακραίωνη ιστορία και την πλούσια παράδοση της περιοχής μας και να τους προσκαλέσουμε σε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, καμαρώνοντας τα παιδιά μας να μαθαίνουν βιωματικά τις παραδόσεις μας. Αυτός άλλωστε είναι ο μεγάλος στόχος του Συλλόγου μας, να διδάσκουμε στο παρόν την ουσία του παρελθόντος , στοχεύοντας στο στέρεο μέλλον μας.

Σας περιμένουμε!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΑΣΤΟΥ


Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας μετά από πρόσκληση του διοργανωτή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγίου Αγ. Ανδρέα - Πραστού. Με χαρά συμμετέχουν στο εορταστικό πνεύμα της  ημέρας με την ευγενική υποστήριξη των Μελών Αναρριχητών του Συλλόγου, ενώ προσφέρουν-στηρίζουν τον Τοίχο Αναρρίχησης Μελιτzzάνο για να σκαρφαλώσουν τα παιδιά μας.


• Ο Μελιτzzάνος ταξιδεύει σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, διάδοσης και προβολής της αναρρίχησης. Απευθύνει κάλεσμα γνωριμίας με τον κόσμο της αναρρίχησης σε πίστα, προσδοκώντας εν μέρει την αναγνώριση χαρισματικών παιδιών στην αναρρίχηση. Την προσπάθεια αυτή πλαισιώνει από το 2013 η συνεχόμενη ενασχόληση της Melitzzanos Wall Climbing Team με τον Μελιτzzάνο και τα παιδιά. Τα μέλη του συλλόγου Σ.Ο.Κ που τον συνοδεύουν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τις δεξιότητες και εμπειρίες τους για τους σκοπούς του συλλόγου, ενώ προσέρχονται υπό την αιγίδα του συλλόγου. 


Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο, με τα αναρριχητικά πεδία και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του. 


Τα προγράμματα αναρρίχησης ξεκίνησαν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν:


Έφορο: Σπηλαιολογίας-Ορειβασίας-Αναρρίχησης-Φαραγγιών Μεταξωτό Ιωάννη  6944381024. Ή στο email του συλλόγου sokynourias@gmail.com   


//••• Melitzzanos Climbing Wall από το 2013



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]