Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


Οι ΣπηλαΙολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην προγραμματισμένη ορεινή πεζοπορική τους εξόρμηση, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022. Η γνωριμία μας με τα ορεινά μονοπάτια της Λακωνικής γης θα ξεκινήσει από το γραφικό χωριό Τσίντζινα γνωστό και ως Πολύδροσο που βρίσκεται ανάμεσα στις ψηλές πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Το μονοπάτι κινείται μέσα στο πυκνό δάσος, σε περιοχή κατάφυτη από έλατα και μαύρη πεύκη, με πολλές πηγές και τρεχούμενα νερά. Ανηφορίζουμε, ακολουθώντας το μονοπάτι Κελί - Πευκιάς έως το μέγιστο υψόμετρο 1.450 μέτρων και στη συνέχεια επιστρέφουμε από διαφορετική διαδρομή.

10χλμ.

5-6 ώρες

Βαθμός δυσκολίας 1-2 (η διαδρομή ενδείκνυται και για αρχάριους)

Ραντεβού στο Πολύδροσο στις 9:30 το πρωί της Κυριακής

Μεταφορά με δικά μας μέσα.


Λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και κατάλληλη επιλογή εξοπλισμού και ρουχισμού.


Ολοκληρώνοντας την πεζοπορία μας θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση, καφέ ή φαγητό στο χωριό, δοκιμάζοντας τα εδέσματα στη ζεστή ατμόσφαιρα της ταβέρνας Κουκουνάρι.


Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή ώστε να γνωρίζουμε το μέγεθος της ομάδας.                                               

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής.

 Πατριαρχέας Γιάννης  (+30) 6944535959 *Έφορος: Θαλάσσιου Καγιάκ - Ποδηλασίας - Πεζοπορίας, (καθημερινά 17:00 - 21:00), ή στο e-mail sokynourias@gmail.com του συλλόγου Σ.Ο.Κ http://www.sokynourias.gr/

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]