Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


Το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Ηρώων στο Λεωνίδιο τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Με την πολύτιμη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων του Λεωνιδίου. Το χωριό ξεκινά την λειτουργία του στις 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:30. 


Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας μετά από πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου Λάτσι Βασιλική και το ενδιαφέρον κ.ά. Σχολικών Συλλόγων του Λεωνιδίου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Με χαρά συμμετέχουν στο εορταστικό τριήμερο των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου «Χωριού του Αϊ Βασίλη» με την ευγενική υποστήριξη των Μέλών Αναρριχητών του Συλλόγου, ενώ προσφέρουν-στηρίζουν τον Τοίχο Αναρρίχησης Μελιτzzάνο για να σκαρφαλώσουν τα παιδιά μας.


Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου, θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού και θα σας υποδεχθούν με εορταστικές μελωδίες και κάλαντα. Οι δράσεις του χωριού θα είναι ποικίλες.


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022-17:30-20:30 _ Τοίχος Αναρρίχησης Μελιτzzάνος

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022-17:30-20:30 _ Τοίχος Αναρρίχησης Μελιτzzάνος 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022-17:30-20:30 _ Τοίχος Αναρρίχησης Μελιτzzάνος 


• Ο Μελιτzzάνος ταξιδεύει σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, διάδοσης και προβολής της αναρρίχησης. Απευθύνει κάλεσμα γνωριμίας με τον κόσμο της αναρρίχησης σε τεχνητή πίστα, προσδοκώντας εν μέρει την αναγνώριση χαρισματικών παιδιών στην αναρρίχηση. Την προσπάθεια αυτή πλαισιώνει από το 2013 η συνεχόμενη ενασχόληση της Melitzzanos Wall Climbing Team με τον Μελιτzzάνο και τα παιδιά.

Τα μέλη του συλλόγου Σ.Ο.Κ που τον συνοδεύν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τις δεξιότητες και εμπειρίες τους για τους σκοπούς του συλλόγου, ενώ προσέρχονται υπό την αιγίδα του συλλόγου. 


Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο, με τα αναρριχητικά πεδία και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του. 


Τα προγράμματα αναρρίχησης ξεκινούν το νέο έτος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν:

Έφορο: Σπηλαιολογίας-Ορειβασίας-Αναρρίχησης-Φαραγγιών Μεταξωτό Ιωάννη ☎ 6944381024.

Στο email του συλλόγου sokynourias@gmail.com ή εντός.  


Χρόνια Πολλά σε όλους. 


Μελιτzzάνος από το 2013

















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]