Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


Είμαστε χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε ότι σε συνεργασία με τους υπέροχους ανθρώπους, διοργανωτές του φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του Ermionida Climbing Festival 2022 θα τοποθετηθεί ο Melitzzanos Climbing Wall-Τοίχος Αναρρίχησης Μελιτzzάνος στα Μανδράκια Ερμιόνης!!                                                                                        

Συγκεκριμένα:

 

Παρασκευή 14 Οκτωμβρίου _ 17.00 - 22.00

Σάββατο 15 Οκτωμβρίου _ 17.00 - 22.00

Κυριακή 16 Οκτωμβρίου _ 14.00 - 18.00


Οι μικροί φίλοι όλης της Ερμιονίδας, αλλά και οι επισκέπτες του Αναρριχητικού Φεστιβάλ Ερμιονίδας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αναρριχητικές τους ικανότητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μέσω DM 

Climb Ermionida

Ευγενική χορηγεία @ Frizzy Foundation

_

_

_

Kudos Kostas Grafanakis

 

SHARE this post!
TAG a friend in the comments section!


• Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει το παιδιά, το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ, βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο με τα αναρριχητικά πεδία, που αποτελεί τον κορμό του Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου  και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του.

 

Ταξιδεύει σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, διάδοσης και προβολής της αναρρίχησης. Απευθύνει κάλεσμα γνωριμίας στον κόσμο της υπαίθριας αναρρίχησης σε πίστα, προσδοκώντας εν μέρει την αναγνώριση χαρισματικών παιδιών-ταλέντων στην αναρρίχηση. Την προσπάθεια αυτή πλαισιώνει η συνεχόμενη 10ετή ενασχόληση των μελών αναρριχητών του συλλόγου με τον Μελιτzzάνο και τα παιδιά. 

 

Τα μέλη του συλλόγου Σ.Ο.Κ ταξιδεύουν μαζί του και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τις δεξιότητες και εμπειρίες τους για τους σκοπούς του συλλόγου. Αριθμούν τρία ή τέσσερα άτομα και προσέρχονται υπό την αιγίδα του συλλόγου.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ αυτήν την ανάρτηση! 

Κάνε TAG έναν φίλο στην ενότητα σχολίων!


facebook

Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας

Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου

Speleologists Climbers of Kynourias - S.O.K

Climbing Park Leonidio









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]