Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


"Αυτή είναι η Αρκαδία"    


"This is Arcadia" Διαφημιστικό βίντεο για τουριστική προβολή από το Επιμελητήριο Αρκαδίας


Εισπνοή – Εκπνοή και …ο θησαυρός της Αρκαδίας ξεδιπλώνεται μέσα σε τέσσερα λεπτά αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι μπορείς να βρεθείς από το ψηλότερο σημείο της Αρκαδίας (Κορυφή του Μαινάλου-Οστρακίνα) στο ορεινό χωριό Καρδαράς και εν συνεχεία στη θάλασσα του Παράλιου Άστρους σε μία ώρα.


Η αγάπη μας για τον τόπο και οι ομορφιές του, μας οδηγούν να συνεχίσουμε το ταξίδι μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να προβάλλεις το Λεωνίδιο μέσα από την αναρρίχηση.


Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Κολινιώτη και Δημήτρη Τρούμπα-δήμο Ν. Κυνουρίας, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σε αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα, καθώς και τον Γιάννη Μπουρτσουκλή-επιμελητήριο Αρκαδίας, Δημήτρη Τεκτονίδη-σκηνοθέτη και Βασίλη Γεωργακόπουλο-μουσικό συνθέτη. Αλλά και όλους αυτούς που στήριξαν αυτή την παραγωγή. Επίσης ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες της ταινίας που πρόσφεραν το ιδιαίτερο κομμάτι τους για να αναδείξουν την Αρκαδία μας και εν γένει την Ελλάδα μας.  



Δείτε όλο το βιντεο της παρουσίασης
"This is Arcadia" 
Η διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης της Τουριστικής Καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, πραγματοποιήθεικε σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου στις 12:00μ.μ

Την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας έκαναν:

  • ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής
  • ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος
  • ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Μπουρτσουκλής

Τις εργασίες της διαδικτυακής εκδήλωσης θα χαιρετίσουν, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, πρώην Υπουργός Αμύνης και τ. Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Παπαηλίου, o Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα. Αννα Καλογεροπούλου και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος Ξενοδόχων Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]