Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 


Στο Κορακοβούνι του δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα βρίσκεται ο διάσημος τοίχος αναρρίχησης Μελιzzάνος το τριήμερο 4-5-6 Αυγούστου στη μικρή πλατεία, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, το απόγευμα 18:00 μέχρι 23:00 πριν τα μεσάνυχτα. 


Σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, διάδοσης και προβολής της αναρρίχησης, η ομάδα τοίχου αναρρίχησης Μελιτzzάνος απευθύνει κάλεσμα γνωριμίας με τον κόσμο της υπαίθριας αναρρίχησης σε τεχνητή πίστα. Ο Μελλιτzzάνος στήνεται και λειτουργεί με την ευγενική υποστήριξη των αναρριχητών του συλλόγου, στη φιλόξενη αγκαλιά των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Κορακοβουνίου 2022.


Ο τοίχος αναρρίχησης Μελιτzzάνος, απευθύνετε τόσο σε παιδιά ηλικίας από 3 ετών με τη συνοδεία πάντα του γονέα, όσο και σε ενήλικες. Ειδικότερα όταν πρόκειται για μονοήμερη παρουσία, όσοι επισκέπτες δοκιμάσουν θα πάρουν μια γεύση αναρρίχησης με σχοινί από πάνω (Τop rope) και κατέβασμα με την μέθοδο ''κουβάς''. Όσοι επισκέπες παρακολουθήσουν και τις τρείς ημέρες τις παραμονής του, θα πάρουν την ανάλογη εμπειρία σκαρφαλώματος, μαζί με χρήσιμες οδηγίες για την ασφαλή αναρρίχηση στο Μελιτzzάνο.


Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά, το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο νότιο δυτικό άκρο της πόλης του Λεωνιδίου, στην ήσυχη συνοικία Κοίλασο. Σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο με τα αναρριχητικά πεδία και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]