Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) εν όψει των Εκδηλώσεων του Μελιτζάzz 2022 θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου από το απόγευμα 8:00 έως 11:00 το βράδυ. Λειτουργούν στη φιλόξενη αγκαλιά του φεστβάλ, με την ευγενική υποστήριξη των αναρριχητών του συλλόγου, για να στηρίξουν από 3 ετών μικρούς φίλους και μεγάλους που θα θελήσουν να σκαρφαλώσουν με σχοινί από πάνω ''Top rope'' στον τεχνητό τοίχο αναρρίχησης Μελιτzzάνο Climb.


Σε μία προσπάθεια ανάπτυξη, διάδοση και προβολή της αναρρίχησης και τη γνωριμία με τον κόσμο της αναρρίχησης σε πίστα ανοιχτού χώρου. 
Δωρεάν συμμετοχή.


 Η έδρα-σπίτι του Μελιτzzάνου που συναρπάζει τα παιδιά το Κέντρο Εκπαίδευσης Άσκησης Σ.Ο.Κ βρίσκεται στο Λεωνίδιο, σε μια ήσυχη γειτονιά Κοίλασο στο δυτικό άκρο της πόλης, σε ένα οργανωμένο υπαίθριο χώρο έκτασης 450 τ.μ., με θέα βόρεια τον διάσημο Κοκκινόβραχο, που αποτελεί τον κορμό του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου και τη πράσινη πλαγιά με τα πεύκα στη νότια πλευρά του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]