Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]




Οι μικροί μας φίλοι, 98 τον αριθμό, έδειξαν ενδιαφέρον και σκαρφάλωσαν με επιτυχία την εκπαιδευτική πίστα αναρρίχησης ΜΕΛΙΤΖΖΑΝΟΣ, στα πλαίσια της τοπικής διοργάνωσης Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές στη Γλυκόβρυση Λακωνίας.

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος της αναρρίχησης, η ομάδα αναρριχητών του συλλόγου μας καλεσμένοι από το Σύλλογος Γονέων Γλυκόβρυσης στήριξε τους μικρούς φίλους που ήρθαν την Δευτέρα 8 Ιουλίου στη Παραλία της Κοκκινιάς.

Αναρρίχηση μία δραστηριότητα που είναι πλέον δεδομένη στα βράχια του Λεωνιδίου και της ευρύτερης περιοχής. Το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου από το 2012 εξελίχτηκε ως διεθνής χειμερινός αναρριχητικός προορισμός.  
Ουσιαστικά στους επτά μήνες, υπάρχουν ιδανικές καιρικές συνθήκες για σκαρφάλωμα στον επιβλητικό Κοκκινόβραχο και όχι μόνο!! 
Στο Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου βρίσκονται περί τις 1600 διαδρομές όλων των βαθμών δυσκολίας που σας καλούν να τις δοκιμάσετε.

@Η αναρρίχηση εξελίσσεται διαρκώς καταφέρνοντας το 2016, με απόφαση της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής, να εισαχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020.





🔻Φωτογραφίες από Ούρσουλα Μανάκου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]