Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]





Η ομάδα αναρριχητών του συλλόγου μας προσκεκλημένοι από τον Κ.Π.Σ Δολιανών Κυνουρίας, στάθηκε πλάι στους φίλους και επισκέπτες της διοργάνωσης. Για ακόμα μία χρονιά συμμετείχαν με την εκπαιδευτική πίστα αναρρίχησης, σε μία προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος. Μία δραστηριότητα που είναι πλέον δεδομένη στα βράχια του Λεωνιδίου και της ευρύτερης περιοχής.

47 μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά δοκίμασαν με χαρά την αναρρίχηση «Top rope». Τα περισσότερα σκαρφάλωσαν στο τοίχο ΜΕΛΙΤΖΖΑΝΟ από 4 & 5 φορές βελτιώνοντας τις ικανότητές τους με την καθοδήγηση των έμπειρων αναρριχητών.

Ένα παιδί 72 ετών ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος ενεργός αθλητής υπερμαραθωνίου αφού τερμάτισε τον αγώνα του, με ευχαρίστηση έκανε την προσπάθειά του και στην αναρρίχηση. Σκαρφάλωσε δύο φορές το τοίχο αναρρίχηση, προτρέποντας τους νέους να βγουν από το σπίτι τους και να αθλούνται.

Στους αγώνες του 5ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου, των 5 χλμ. αλλά και για τα μικρά παιδιά του 1 χλμ. συμμετείχαν πάνω από 160 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στα Άνω Δολιανά. 

_Η αναρρίχηση εξελίσσετε διαρκώς καταφέρνοντας το 2016, με απόφαση της διεθνής ολυμπιακής επιτροπής, να εισαχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το 2020. 



⧭ (pics, vid)



































http://www.astrosnews.gr/arkadia/5os-oreinos-imimarathonios-ano-dolianon-picsvid?fbclid=IwAR3ec8BWWMVRPJyfVEBqfufl6RndqAaLZFwpYNJu4C_NZo44AnCYFC9c5ic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]